Запазете вашият час онлайнгр. София, кв.Редута, ул. Велчо Атанасов 40гр. София, кв.Редута, ул. Юндола 3Красотата е наша мисия
Студио за красота Ивон

Базов курс по Маникюр, Педикюр и Ноктопластика

1,800 лв.

Запишете се на базов курс по маникюр, педикюр и ноктопластика и придобийте професионална квалификация за упражняване на професия “Маникюрист- Педикюрист” и за отваряне на собствен салон за красота.

Преподаватели:

  • Мария Георгиева
  • Еделина Динева
  • Жени Стойчева

Курс за Маникюрист-педикюрист

включва теоретико-практическо обучение, с акцент върху практическата подготовка

Курса се провежда от квалифицирани преподаватели и е подходящ за за напълно начинаещи, които искат да усвоят необходимите знания, умения и компетентности за работа като маникюрист-педикюрист. Неговата цел е да подготви кандидатите за самостоятелна работа в салон за красота, а издавания държавен документ дава право на завършилите да практикуват професията на територията на страната и Европейския съюз.

Обучението се провежда индивидуално или в малки групи от двама до трима човека, с персонално внимание и подход към всеки един от Вас., като часовете са съобразени със свободното време на курсистите. Обучението се провежда в реална работна среда , а практическите занимания се провеждат с професионална техника, инструменти и продукти, като всички необходими консумативи и материали за курса се осигуряват от нас.

Какво ще научите по време на курса?

✔️ Растеж и структура на ноктите
✔️ Типове нокти
✔️ Справяне с проблемни нокти
✔️ Правилна стерилизация и дезинфекция на инструментите
✔️ Хигиена и организация на работното място
✔️ Необходими инструменти и материали за работа
✔️ Маникюрът в стъпки
✔️ Педикюрът в стъпки
✔️ Особености на гел покритието и ноктопластиката и стъпки за направата им
✔️ Обработка на проблемни нокти (счупени ъгли, пукнатини).

70% от часовете, заложени в учебната програма са за практическо обучение, което ще се проведе в салоните на Студио „Ивон Стил 2“ ООД, гр. София. Курсът приключва с изпит в две части – част по теория на професията и част по практика на професията.Успешно завършилтие обучението и положилите изпити по теория и практика получават Удостверение за професионално обучение, обр. 3-37 от МОН и Europass.

Продължителност: 163 часа, 27 учебни дни.

Преподавател: Мария Георгиева, Еделина Динева

Форма на обучение: дневна/ вечерна

Цена на обучението: 1800.00 лв.

Начин на плащане: в брой или по банков път

Старт: по запитване

За начални дати, график и стартиране на курса свържете се с нас!

Телефон за връзка: 0896867191

Свържете се с нас за цени и подробна информация за курса.

Необходими документи за включване в квалификационен курс

  1. Копие от вашата диплома за средно или по-високо образование или Удостоверение за завършен Х клас, или Удостоверение за завършен първи гимназиален етап на средното образование.
  2. Медицински документ (карта за предварителен медицински преглед),че професията не е противопоказна за вашето здраве, издадена от личен лекар.
  3. Данни от вашата лична карта (трите имена, ЕГН, място на раждане, адрес на местоживеене) за попълване на личния ви картон за избрания от вас квалификационен курс.
  4. Снимки 2 броя, паспортен формат.
  5. Платена вноска за избрания курс на обучение.

 

Други обучения

Go to Top